Finommotorika fejlesztés anyával – “Anya rajzolója” ajándékba

A gyerekek gyakran kérik az anyukájukat hogy rajzoljon nekik cicát, kutyát, lovat, madarat , stb.

Szívesen tennénk, de  hirtelen azt sem tudjuk hogyan kell lerajzolni azokat.  Nagy segítség számomra a képességfejlesztő foglalkozásokon ha az édesanya is kreatív, ráérez a foglalkozás dinamikájára, és tevékenyen részt  vesz abban, majd a megkezdett folyamatokat odahaza a gyermekével folytatja:

anya rajzolója

/ Az eredeti rajzot Levike anyukája, Debreceni Anett készítette. Köszönet neki érte! / 

Miért jó ha anya rajzolgat a gyermeknek?  Mindenekelőtt azért, mert így ő is kedvet kap a firkálgatáshoz, alkotáshoz, rajzoláshoz,  fejlődik a finommotorikája, amivel a későbbi írástanulást tudjátok jól magalapozni.  A finommotorika az a képesség aminek a kifejlődéséhez a legtöbb idő kell,  4 és 8 éves kor között alakul, és nagyok az egyéni eltérések.

Érdemes korán elkezdeni "megedzeni", megerősíteni, kibontakoztatni ezt az alapkészséget.

Az "Anya rajzolója" sablon segít neked abban ha állatokat szeretnél rajzolni a gyerekednek, hiszen ezek a rajzok  - köszönet érte Levike anyukájának- egyszerűek, jól lekövethetők, kapaszkodót adnak a cica, kutyus, madár, stb megrajzolásához.  A sablon alapján a nagyobb gyerekek akár önállóan is megpróbálhatják a figurák megrajzolását.

Az "Anya rajzolója" sablont eredeti nagyságban, letölthető formában 2017. szeptember 05-én este fogom kiküldeni a feliratkozott olvasóknak. / Ezt követően az "Online Játékgyűjtemény" ( Ovisuli) oldalán lesz hozzáférhető a többi, korábban feltöltött sablonokkal együtt./ 

Igen, kérem az ingyenesen letölthető "Anya rajzolója" sablont : 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Kezd itt gyermeked képességfejlesztését!

Email:*
Név:*
Gyermeke(i)d életkora?


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük