Iskolás gyerekek képességfejlesztése, tanulási zavarok kezelése – másképp

gyermek barsAzt már régóta tudjuk, hogy a tanuláshoz szükséges alapkészségek 5 és 7 éves kor között fejlődnek a legintenzívebben, így a fejlesztő foglalkozások is ebben az időszakban a leghatékonyabbak, nagyon sok gondot és későbbi tanulási zavart tudunk megelőzni vele. De mi van a nagyobb gyerekekkel?  Hogyan tudunk nekik segíteni, ha tanulási gondokkal, magatartási problémákkal vagy figyelemzavarral küszködnek?  Régóta tapasztalom, hogy a gyakoroltatás, korrepetálás ebben az életkorban már kevés, és szükség lenne valami "ütősebb" hatékonyabb módszerre, amivel segíteni tudjuk őket. Hosszú keresgélés után, úgy érzem én megtaláltam! 

Iskolás gyermekeknél a tanulási problémákon kívül sokszor az is gondot jelent, hogy nagyon nagy bennük a stressz, borzasztóan leterheltek, dolgozatok, vizsgák, felelések előtt leblokkolnak, nem tudnak úgy teljesíteni ahogy szeretnének. Többen versenyszerűen sportolnak, és ott is milyen jó lenne ha a legjobb formájukat tudnák nyújtani, felszabadultan, magabiztosan...

Egy biztató kísérlet Mallorca szigetén - az Access Bars segít ...

Access Bars gyerekeknekDr David Biddle Access Bars Oktató és kezelő döbbenten tapasztalta, hogy a lánya osztályában milyen
sokan bukdácsolnak, a 25 fős osztályból csupán 3-4  gyerek volt akik nem álltak bukásra.  Dr Biddle úgy döntött, hogy Access Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését, és megkönnyíti számukra a tanulást és a tanult ismeretek megőrzését.   A szülők által a gyermekeken észrevett pozitív változások némelyike elképesztő és csodálatos volt.

  • osztályzatok kezdtek javulni
  • egy kisfiú, aki korábban agresszív volt a társaihoz lenyugodott és kedves lett másokhoz
  • a versenyszerűen sportoló kislánynak aki úszott,  javultak az úszási eredményei
  • egy másik kisfiú, aki korábban még a masszázságyon sem tudott nyugodtan feküdni még relaxálni is megtanult
  • egy krónikus fejfájással küzdő gyermek jelezte, hogy elmúltak a fejfájásai

A szülők a pozitív változásokat tapasztalva annyira fellelkesültek, hogy ők is elvégezték a Bars tanfolyamot és otthon saját gyermekeiknek csinálnak Bars kezeléseket.

Szeretnél te is segíteni ilyen formában a gyermekednek?  Keress fel és örömmel segítek, akár meg is tanítom neked! 2015 májusa óta kezelek Access Bars-szal és 2015. szeptember óta oktatom is ezt a csodálatos, gyengéd önsegítő módszert .

A tanítványaim közül néhányan már kipróbálták és imádják 🙂

Próbáljátok ki ti is!  Várlak titeket! >>

 

*     *     *     *     *

Szeretnél további ötleteket és tanácsokat kapni gyermeked otthoni fejlesztéséhez, iskolára való felkészítéséhez ? Iratkozz be te is a TündérTanodába, és rendszeresen küldöm neked!

*      *     *     *     *

Ha miskolci, vagy Miskolc környéki vagy, személyesen is tudok segíteni neked gyermeked fejlesztésében, iskolára való előkészítésében. Várlak szeretettel a miskolci FejlesztőKuckóban!

Bejelentkezés: 06-70-256-9595 vagy info@tundertanoda.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük