Fejlesztő pedagógusként személyre szólóan mit tudnál tanácsolni? Egyéni tanácsadást szeretnénk igénybe venni…

Régóta kértétek, sokan vártátok, végre elérhető: tanácsadás

Személyre szóló tanácsadás írott formában, emailben

 Amióta elindult a TündérTanoda , azóta folyamatosan kapok mailben privát megkereséseket, ahol leírjátok részletesen, őszintén a problémátokat és arra vagytok kíváncsiak, hogy fejlesztő pedagógusként hogyan látom ezt, mit tudnék tanácsolni nektek? Köszönöm a bizalmatokat! 

Nézzük hogyan tudod igénybe venni az egyéni tanácsadást?

  • Küldj egy mailt az info@tundertanoda.hu címre, amelyben részletesen leírod, hogy mi a probléma gyermeked fejlődésével, képességfejlesztésével, iskolai előmenetelével kapcsolatban..
  • Amennyiben az adott probléma a fejlesztő pedagógia hatáskörébe tartozik, mailben visszajelzek neked, és megadom a számlaszámot , ahová a tanácsadás díját utalhatod.  Az egyéni tanácsadás bevezető áron, 3500 Ft-ért érhető el.  / A kedvezményes, bevezető árat 2016. július 31-ig tudom neked biztosítani, így ha kérdésed van, ne habozz, mert sok privát megkeresést szoktam kapni, és a leveleket a beérkezés sorrendjében válaszolom meg.  / 
  • Az összeg beérkezése után 7 napon belül megválaszolom a kérdésedet, írott formában, problémától függően  1-2 oldal terjedelemben. Mivel a kapott tanácsok, fejlesztési instrukciók írott formában ott lesznek neked, újra és újra elolvashatod, átveheted az abban leírt instrukciókat, gyakorlatokat, vagy fejlesztési irányelveket.  Így nem leszel magadra hagyva,  virtuálisan végig fogom a kezed!

 

*     *    *    *    *

Szeretnél további ötleteket és tanácsokat kapni gyermeked otthoni fejlesztéséhez, iskolára való felkészítéséhez ? Iratkozz be te is a TündérTanodába, és rendszeresen küldöm neked!

*      *      *      *      *

Ha miskolci, vagy Miskolc környéki vagy, személyesen is tudok segíteni neked gyermeked fejlesztésében, iskolára való előkészítésében. Várlak szeretettel a miskolci FejlesztőKuckóban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük