TUDÁSVÁR – OTTHONI ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ CSOMAG

19990 Ft

Az iskolaérettség kialakítását segítő, iskolára felkészítő 15 leckés tudásanyag.

(Online eléréssel + lakcímre kiküldött, kinyomtatott feladatlapokkal, magyarázó sablonokkal.) 

Leírás

Az óvónénik lelkiismeretes munkája mellett is nagyon éles a váltás az óvoda és az iskola között. Jól fejlett alapkészségekre van szükség hogy zökkenőmentes legyen az iskolakezdés és problémamentes a tanulás.  

A TUDÁSVÁR otthoni ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ csomag arra hivatott, hogy felvértezze a gyerekeket azokkal az alapkészségekkel ami az iskolakezdéshez elengedhetetlen. Emellett diszlexia megelőző hatással bír! 

A csomag tartalma:

  • A csomag megvásárlásával azonnal hozzáférést kapsz a zárt tanfolyamos oldalhoz, ahol pontos leírást és instrukciókat találsz mind a 15 leckéről.
  • A zárt tanfolyamos oldalon a leckékhez tartozó feladatlapok PDF formátumban számodra is elérhetőek lesznek, azon túl, hogy nyomtatásban, csomagküldéssel is megkapod azokat..
  • Előre kinyomtatott feladatlapok és magyarázó sablonok, közel 40-50 db. Színes és fekete-fehér nyomatásban vegyesen
  • GLS csomagküldés, amelynek díjáért ( 2500 Ft) nem kell külön fizetned, benne van a csomag árában
  • Az első 5 vásárló most (2024. 04.16 és 2024. 04. 30. között) tanulást segítő ásványkarkötőt kap AJÁNDÉKba!  /Gyermek karkötő/

Részletes leírás:

A 15 leckés ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ távkurzus 15 leckével + a kinyomtatott feladatlapok /magyarázó sablonok csomagküldésével abban segít, hogy az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen alapkészségeket jól begyakorolják és elmélyítsék a gyerekek.

Nem tanulunk benne írni-olvasni, de megerősítünk játékos feladatokon keresztül minden olyan részképességet (vizuális figyelem, irányok helyes alkalmazása térben és síkban, memória, logika, megfigyelőkészség, íráselemek rajzolása stb) ami elengedhetetlen a sikeres írás és olvasástanuláshoz, és a zökkenőmentes iskolakezdéshez.

A gondosan megszerkesztett, erősen egymásra épülő 15 leckés anyag egy zárt online felületen érhető el.  Itt részletes leírás található arról is, hogy mit mondj a gyermekednek amikor elé teszed a fejlesztő feladatot, hogyan oldjátok meg helyesen, úgy, hogy a legnagyobb eredményt hozza, és arról is, hogy pontosan milyen képességeket fejlesztenek az adott gyakorlatok.
A feladatlapok, magyarázó sablonok pdf formátumban  szintén itt érhetőek el.

Ennél a terméknél plusz szolgáltatás, hogy az online elérés mellett a kinyomtatott feladatlapokat és magyarázó sablonokat csomagküldéssel eljuttatjuk a címedre.

/Az ár a kinyomtatás és  csomagküldés díját már tartalmazza, ezért külön fizetni nem kell! /