ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ KURZUS – OTTHONRÓL végezhető + a NYOMTATOTT feladatlapok csomagküldésével

18990 Ft

Az iskolaérettség kialakítását segítő, iskolára felkészítő 15 leckés tudásanyag.

(Online eléréssel + lakcímre kiküldött, kinyomtatott feladatlapokkal, magyarázó sablonokkal.) 

Leírás

A 15 leckés ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ távkurzus 15 leckével + a kinyomtatott feladatlapok /magyarázó sablonok csomagküldésével abban segít, hogy az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen alapkészségeket jól begyakorolják és elmélyítsék a gyerekek.

Nem tanulunk benne írni-olvasni, de megerősítünk játékos feladatokon keresztül minden olyan részképességet (vizuális figyelem, irányok helyes alkalmazása térben és síkban, memória, logika, megfigyelőkészség, íráselemek rajzolása stb) ami elengedhetetlen a sikeres írás és olvasástanuláshoz, és a zökkenőmentes iskolakezdéshez.

A gondosan megszerkesztett, erősen egymásra épülő 15 leckés anyag egy zárt online felületen érhető el.  Itt részletes leírás található arról is, hogy mit mondj a gyermekednek amikor elé teszed a fejlesztő feladatot, hogyan oldjátok meg helyesen, úgy, hogy a legnagyobb eredményt hozza, és arról is, hogy pontosan milyen képességeket fejlesztenek az adott gyakorlatok.
A feladatlapok, magyarázó sablonok pdf formátumban  szintén itt érhetőek el.

Ennél a terméknél plusz szolgáltatás, hogy az online elérés mellett a kinyomtatott feladatlapokat és magyarázó sablonokat csomagküldéssel eljuttatjuk a címedre.

/Az ár a kinyomtatás és  csomagküldés díját már tartalmazza, ezért külön fizetni nem kell! /