KORAI FEJLESZTÉS ÉS ÓVODÁRA HANGOLÁS ONLINE

Legyen gyermeked talpraesett, ügyes, okos óvodás!  Ez a kurzus ebben segít Neked!  "Anyai öl iskolája"

Szeretnél úgy foglalkozni a gyermekeddel, hogy az otthoni közös játék egyben képességfejlesztés is legyen?

 ...bizonyára kétség sem fér hozzá, hogy anyaként a legjobbat szeretnéd a gyermekednek. Jó lenne ha boldog, magabiztos, sikeres felnőtt válhatna belőle, aki könnyedén megállja a helyét a világban.    Szeretnéd te is kivenni a részedet ebben a folyamatban, szivesen fejlesztenéd már a kezdetektől fogva, de nem igazán tudod, hogy hogyan is csináld, és ózkodsz az előre tanítástól...

....hallottál már a korai fejlesztés fontosságáról, de fogalmad sincs hogyan valósítható ez meg odahaza, a közös játék során, ráadásul drága fejlesztőjátékok nélkül?

Ugye milyen jó lenne ha az otthoni közös játék egyben már képességfejlesztés is lehetne, és  úgy tudnál foglalkozni vele odahaza, hogy az  fejlesztő foglalkozás minőségű időtöltés lenne?

UGYE JÓ VOLNA HA:

 • Gyermeked a mindennapi játék közben, szinte észrevétlenül sajátítana el olyan készségeket és ismereteket amelyeknek az óvodában is hasznát venné, és a későbbi iskolaérettségét is időben megalapozná vele?

 • Tudatos szülőként, magabiztosan és hatékonyan nevelhetnéd csemetédet már a kezdetektől fogva, mert megkapnál hozzá minden fejlődéssel kapcsolatos ismeretet és fejlesztő pedagógiai  szakmai fogásokat, trükköket ?

 •  Valaki végre az ösztönös anyai képességeidben megerősítve, biztatva és hitet adva segítene neked gyermeked otthoni fejlesztésében?

Megnyugodhatsz, jó helyen jársz!  Ne félj, segítek neked, vezetlek a folyamatban, fogom a kezed!

Ha azok közé a tudatos szülők közé tartozol, akik 2 és 5 éves kor közötti gyermek(ek)et nevelnek, akinek fontos, hogy az otthoni közös játék egyben már képességfejlesztés is legyen és szeretnéd a kezdetektől fogva játékosan, ugyanakkor céltudatosan  és hatékonyan fejleszteni gyermeked, és mindemellett szeretnél megerősítést, támogatást és biztatást  kapni ösztönös anyai képességeidhez akkor köztünk a helyed!

"AZ ANYAI ÖL ISKOLÁJA"

/ ...anya ölében játszva tanulok /

ÓVODÁRA HANGOLÓ ONLINE KURZUS

RENDELHETŐ: 2020. FEBRUÁR  15.

-IG!

 /Az otthoni gyermekfejlesztő és "anyabiztató"  kurzus /

Hogyan fog zajlani " AZ ANYAI ÖL ISKOLÁJA" képességfejlesztő kurzus?

  A tanfolyam online formában fog zajlani, saját otthonodban, a  megszokott környezetedben, gyermeked számára a lehető legjobb helyen, az "anyai öl iskolájában",  fejlesztő pedagógus vezetésével. 

 Mit tudhatsz meg "az anyai öl  iskolája" kurzuson?

" Az anyai öl iskolája" az egyetlen olyan online kurzus amely lépésről -lépésre végigvezet téged azon az úton, ahol   a gyermekeddel való otthoni szimpla játéktevékenységtől eljuthatsz egészen a (képesség)fejlesztő foglalkozás minőségű közös időtöltésig.... 

De mit is értünk képességfejlesztés alatt?

 A fejlesztések lényege, hogy a spontán érés során fejlődésnek indult képességek és készségek maximális kibontakoztatásához teremtjük meg a legoptimálisabb külső (tárgyi) és belső (pszichés) feltételeket.

Igen, jól látod! Képességfejlesztésre a mentálisan teljesen ép és egészséges gyermeknek is szüksége van!

Anyaként bizonyára többször voltál már úgy, hogy elbizonytalanodtál magadban, vajon jól neveled-e a csemetédet, és azon tépelődtél, hogy : " Csináljam úgy, mint az anyám annakidején, vagy hallgassak inkább az anyósomra?"..."Netán menjek a saját fejem után?"

Egészen biztos vagyok benne, hogy anyaként,  a kezdetektől fogva ösztönösen,  több olyan játékot is játszottál már gyermekeddel amely egyben képességfejlesztő (sőt, diszlexia megelőző hatású! ) lett volna, de megerősítés és biztatás híján'  felhagytál ezekkel...

 "Az anyai öl iskolája" online kurzus során megkeressük ezeket a közös tevékenységeket, megerősítelek benne, és megmutatom hogyan tudod tovább vinni, az otthoni képességfejlesztő foglalkozás szintjére hozni azokat...

"Az anyai öl iskolája" online tanfolyamon választ  kapsz olyan kérdésekre, hogy : 

 • Mi az amit már előre tudnod kell  ahhoz,  hogy igazán hatékonyan és látványosan fejlődjenek gyermeked képességei? 
 • Miként foglalkozz úgy a gyermekeddel otthon , hogy a  közös játék egyben már képességfejlesztés is legyen?
 • Melyek azok a legfontosabb készségek amelyek 1 és 5 éves kor között fejlődésnek indulnak, és a későbbi tanuláshoz is szükségesek? Hogyan lehet odahaza, játékosan fejleszteni ezeket?
 • Milyen lélektani történések zajlanak a gyermekedben az egyes fejlődési szakaszokban?
 • Hogyan tudod a leghatékonyabban fejleszteni a figyelmét?
 • Miként segítheted a legjobban a szobatisztaság kialakulását?
 • Mit tegyél ha megjelenik a testvérféltékenység?
 • Melyek azok a közös játéktevékenységek amelyek már a kezdetektől fogva diszlexia megelőző hatással bírnak, és még csak drága fejlesztőjátékok sem kellenek hozzá???
 • Melyek azok a tevékenységek, amelyek már a legkisebbeknél is az (évekkel) későbbi írástanulást készítik elő?
 • Miért olyan fontos a rajzolás, és hogyan tudod rávenni a gyermekedet arra, hogy szívesen csinálja?
 • Melyek azok a mondókák, amelyek a beszédfejlesztésen túl még két másik fontos alapkészség kialakulását is elősegítik?
 • Melyik az az alapkészség amit még a fürdetések alatt is fejleszthetsz?

 • Mivel építhetünk jóelőre védelmet a tanulási zavarok és a diszlexia ellen, amit már tuti, hogy te is elkezdtél a gyermekeddel való otthoni foglalkozás során, de biztatás és megerősítés nélkül elbizonytalanodtál és felhagytál vele?...A tanfolyam során felelevenítjük ezt a tevékenységet, és megmutatom hogyan profitálhat gyermeked belőle a legtöbbet az óvodai és iskolai évei alatt is!

Hogyan fog kinézni "az anyai öl iskolája" kurzus?

 A leckék  (8  terjedelmes online lecke ) 4 héten keresztül  fognak érkezni a megadott email címre, ezen keresztül tudsz majd belépni a zárt tanfolyamos felületre.

Az egyes leckék felépítése:  az ELMÉLETI RÉSZBEN igen velősen, és részletekbe menően felvezetem az adott képességgel, készséggel kapcsolatos nevelési és lélektani tudnivalókat, majd a GYAKORLATI RÉSZBEN az adott készségre vonatkozó leghatékonyabb fejlesztő feladato(ka)t mutatom be, amit gyermekeddel azonnal ki is próbálhattok, játszhattok , gyakorolhattok. A leckék harmadik, KIEGÉSZÍTŐ RÉSZÉBEN mellékleteket, esetleírásokat, hangulatvideót, illetve fejlesztő pedagógia praktikákat, sőt már-már kulisszatitkokat osztok meg veled a még hatékonyabb otthoni képességfejlesztés érdekében.

A leckék gyakorlati részét, magát a fejlesztő feladatot két szinten adom meg, részletesen leírom hogyan gyakoroljatok otthon,  ha még kicsi a gyermeked (2 -3 éves) és hogyan végezzétek az adott feladatot, ha már óvodás (3 -5 éves).

Gazdaságos, el nem évülő leckék! Ha történetesen két vagy több 5 év alatti gyermeket nevelsz, akkor is elég egy kurzust megrendelned, mivel a leckék gyakorlati részét két szintben közlöm. A kurzus anyagát elteheted, és ha testvér születik újra előveheted, neki is jó lesz! 🙂

  Folyamatosan kapcsolatban leszel a fejlesztő pedagógussal, a kurzus teljes ideje alatt szabadon kérdezhetsz, tapasztalatokat cserélhetsz,  ha elakadnál azonnal segítek, nem hagylak magadra, végig fogom a kezed.

Érthető, alapos és részletes instrukciókat fogsz kapni ”anya-nyelven”, hiszen otthoni készségfejlesztésre, az anyák számára lett kidolgozva ez a tanfolyam, hogy hatékonyan tudják segíteni gyermekük, képességfejlődését.  Előzetes pedagógiai ismeretek nélkül is jól követhető, anyák számára érthető formában, részletekbe menően, már-már szájbarágós módon írom le, hogy pontosan mit kell csinálni gyermekednek az adott feladatban, mi ezeknek a fejlesztő pedagógiai és lélektani háttere, mit fejlesztünk általa éppen, és szülőként mire ügyelj.

Mindehhez rengeteg ötletet, mintát, és gyakorlatias gyermekfejlesztési útmutatásokat kapsz kézhez, hogy menjen minden, mint a karikacsapás.

Ráadásul több fejlesztő pedagógiai technikát is megosztok veled az online kurzus során - ezek java részét szinte senki, sehol nem mondja el idehaza a szülőknek, így valóban Te lehetsz az első a környezetedben, aki alkalmazza majd azokat....

8 lecke, tulajdonképpen 8 otthoni fejlesztő foglalkozás, 8 elengedhetetlen tudnivaló,  amelyek ismerete nélkül pokoli nehéz lesz úgy foglalkozni odahaza a gyermekeddel, hogy az fejlesztő foglalkozás minőségű időtöltés legyen, ami  előre megalapozza a későbbi óvodakezdést, és az iskola-előkészítés időszakát...

 Szeretnéd, hogy birtokodban legyenek ezek az ismeretek?

Szeretnéd, hogy szárnyra kapjon gyermeked képességfejlődése a te óvó, törődő jelenléted mellett?

Jól hangzik, de tudni szeretném kire bízom online a gyermekem, és van-e hozzá megfelelő képesítése ?

TündértanárnéniV. Orosz Edina - fejlesztő pedagógus - 4 éves főiskolai képzés után diplomázott, summa cum laude minősítéssel. TündérTanárnéniként szereti ha a tanmesék boldog véget érnek. Azért tevékenykedik online a TündérTanoda honlapon és offline a Miskolci FejlesztőKuckóban, hogy minél több gyerek számára problémamentes legyen az iskolakezdés, és örömteli a tanulás. Fejlesztő foglalkozásain a gyerekek játszva sajátíthatják el az iskolaérettséghez valamint a tanuláshoz szükséges alapkészségeket, online képességfejlesztő kurzusain pedig az „anyai öl iskolájának” biztonságában otthonról, távtanfolyam keretein belül szerezhetik meg a gyermekek azokat a képességeket és ismereteket, amelyek a sikeres óvoda és iskolakezdéshez nélkülözhetetlenek. Fontosnak tartja tanítványai lelkének ápolását, és önbizalmuk erősítését.  Azon dolgozik, hogy támogatást, biztatást és segítséget adjon az édesanyáknak ahhoz,  hogy használni merjék ösztönös anyai képességeiket a gyermeknevelés során.

Engedd, hogy segítsek!

 Szárnyakat szeretnék adni gyermeked fejlődéséhez!

Kéred?

A 8 igen velős leckét tartalmazó "Anyai öl iskolája" kurzus 9.990 Ft helyett

most  kedvezményes áron    4.990 Ft-ért a tiéd lehet!

MEGRENDELŐLAP

Név*
Email*
Postázási cím / a számla kiküldése miatt van rá szükség! /*
Számlázási név:
Számlázási cím:
Telefonszám:*
Gyermek(ei)m életkora:*
Fizetési mód:*

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállás esetén ezt a szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezned kell a (info [kukac] tundertanoda.hu)címre! A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Viskiné Orosz Edina Egyéni Vállalkozóval kötöd. /Adószám: 65925571125/

        *   *    *

Megrendelésed után azonnal visszajelzést kapsz e-mailben a fizetési információkkal együtt. Amennyiben ez  nem érkezne meg, vagy bármilyen más probléma adódna a megrendeléseddel kapcsolatban kérlek jelezd azt a  tunderkezek@gmail.com  vagy az info@tundertanoda.hu címre. Néhány levelezőrendszer nem szeretné, hogy gyermeked képességei fejlődjenek, ezért kérlek, hogy ellenőrizd a "Spam" mappádat is!