Helyesírás sírás nélkül: “j ” vagy “ly”?

6990 Ft

Helyesírás gyakorló – társasjáték, izgalmas és élvezetes fejlesztőjáték stílusban – a “j” és a “ly” alkalmazásának hatékony és eredményes elsajátítására.  Garantáltan “magolásmentes”, játékos kihívás!

Címke:

Leírás

Helyesírás gyakorló - társasjáték, izgalmas és élvezetes fejlesztőjáték stílusban - a "j" és a "ly" hatékony és eredményes elsajátítására.  Garantáltan "magolásmentes", játékos kihívás!

Áttekinthető, rendszerezett feladatok segítik 3 szinten / szóbefőtt, szókereső összetett szavakkal és szóválogató /  a "j" és a "ly" helyes használatának  minél teljesebb elmélyítését.

A "cselekvéses tanulás" módszerét hívjuk segítségül, a gyerekek saját maguk vágják ki ollóval és ragasztják fel a szócsíkokat a "szóbefőtt" sablonokra, miután eldöntötték és beírták a szavakhoz, hogy azokat "j"-vel vagy "ly"-vel használjuk? Ez az a tudásanyag amiben fejlesztőpedagógusként még a "szívem rezdülését" is beletettem, saját kezűleg rajzoltam és festettem a feladatokhoz tartozó "szóbefőttes üvegeket". A kedves képek segítik a gyerek motivációjának a fenntartását a játékos gyakorlás során, a pontos leírások a feladatok elvégzését illetően pedig a szülők  támogató "munkáját" könnyítik meg a gyerekek felé...

A "Helyesírás sírás nélkül: "j" vagy "ly" tudásanyagban szereplő valamennyi szó az alsó tagozatos helyesírási  kötelező szójegyzék részét képezi. Nagy valószínűséggel  találkozni fog  gyermeked ezekkel a szavakkal dolgozatok, témazáró felmérések és tollbamondások alkalmával is... Érdemes játékos gyakorlással  időben elsajátítani őket!

Formátum: letölthető pdf, 15 oldal,