Béke szigete – Anyának

Akció!

9990 Ft

Stresszoldás anyukáknak, belső béke és harmónia megteremtése gyengéd segítő módszerekkel.

Címke:

Leírás

Ha anya jól van, az egész család jól van!

Sőt!   Ha anya stresszmentes, békés és kiegyensúlyozott a gyerekek is jobban érzik magukat.  Különösen igaz ez hét éves kor alatti gyermekek esetében, mivel ők még egy energiarendszerben (aurában) vannak az édesanyjukkal.  A hétköznapokban nagyon sok feladat, és ebből kifolyólag rengeteg stressz rakódik az édesanyákra.

A "Béke szigetét" szeretném kínálni az anyukáknak a hétköznapokban, 60 percben. Gyengéd stresszoldást, megpihenést, feltöltődést három szelíd, de igen hatékony stresszoldó módszer segítségével.

I. "Akarom és bízom benne.."  (15 perc)

Az Életfa kártyákkal kezdünk , ami szelíden meg fogja mutatni hol és mivel kapcsolatban van elakadás a tudatalattiban a  célokat illetően, hol gubancolódtak össze a fonalak. Azonnal el is kezdjük kioldani ezeket, amihez a kineziológia módszereit hívjuk segítségül. / Stresszoldás kineziológiai módszerekkel./

II. Access Bars - stresszoldó energetikai "fejkezelés" (30 perc)

Az Access Bars egy gyengéd, testet -lelket feltöltő folyamat, amely masszázságyon fekve történik, a fej meghatározott pontjainak lágy érintésével. Rendszeresen alkalmazva kiegyensúlyozottság, nagyobb belső béke és nyugalom tapasztalható.  A"középpontban maradás" elérhető közelségbe kerül, célok, vágyak könnyebben megvalósíthatóak lesznek.

II. Megerősítések Théta Healing letöltésekkel (15 perc)

Anyaságod pozitív megélésével, belső békéddel, harmóniáddal kapcsolatban adok személyre szóló Théta Healing letöltéseket.

AJÁNDÉKOK:

Találkozásunk végeztével ajándékokat adok át neked, amelyeket magaddal vihetsz otthonra, és amelyek segítenek a megteremtett harmóniád, nyugalmad és belső békéd megtartásában.  Hogy pontosan mik ezek?  Az legyen számodra meglepetés! Várlak szeretettel!

A szolgáltatás csak személyesen, Miskolcon vehető igénybe! 

A díj beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot és közösen megbeszéljük az időpontot, amikor igénybe tudod venni a megvásárolt szolgáltatást!

 

Fontos! :  A kínált szolgáltatás nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak vagy gyógyítói tevékenységnek. A weboldalon kínált szolgáltatások kizárólag a személy komfortérzetének, közérzetének és életminőségének javítására  irányulnak.
A Magyarországon a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében kizárólag csak orvos gyógyíthat. Ha beteg vagy, keress fel orvost!