Access Bars – iskoláskorú gyerekeknek

Akció!

7000 Ft

Stresszoldó, Access Bars (energetikai fejkezelés) gyermekeknek

Leírás

"Sok gyerek Access Bars  után sokkal boldogabb és jobban érzi magát, jobban teljesít mind az iskolában, mind otthon. Jobban alszanak, a társaikkal jobban kijönnek, nem kerülnek annyiszor zűrös helyzetbe, több a játszótársuk, kevesebbet hisztiznek, nincsenek kirohanásaik, vagy ha vannak is, sokkal rövidebb ideig tartanak, mint azelőtt! Azok a dolgok, amik régebben nehezen mentek… a reggelek, az esték, a házi feladat, az otthoni teendők… elveszítik a jelentőségüket, és sokkal könnyebben kezelhetők lesznek"
A barok futtatása nem gyógymód a tanulási nehézségekre, a figyelemhiányra…. A barok futtatása ellazítja a testet, ellazítja az elmét, feloldja a „béna vagyok”, „nem tudom megcsinálni”, „haszontalan vagyok”, „mindenkinek csalódást okozok” érzelmeket és gondolatokat, amik abban akadályozzák a gyerekeket, hogy elkezdjenek, vagy folytassanak egy feladatot.
"A Bars-t nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet ártani vele senkinek."
"A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak. Pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé."
Az Access Bars stresszoldó módszer masszázságyon fekve, a fej meghatározott pontjainak gyengéd érintésével történik.
Időtartam: 40-45 perc / attól függően, hogy a gyermek meddig képes egyhelyben fekve maradni./
Díja: 7 000 Ft ( kedvezményes ár gyermekek részére)
A díj befizetése után felveszem veled a kapcsolatot és közösen megbeszéljük az időpontot amikor gyermeked igénybe tudja venni az Access Bars-t. 
Fontos! :  A kínált szolgáltatás nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak vagy gyógyítói tevékenységnek. A weboldalon kínált szolgáltatások kizárólag a személy komfortérzetének, közérzetének és életminőségének javítására  irányul.
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében kizárólag csak orvos gyógyíthat. Ha beteg vagy, vagy a gyermeked beteg, keress fel orvost!