Kapcsolat

Írj nekem! :

 • ha bármilyen kérdésed van gyermeked fejlesztésével, vagy az iskolára való felkészítésével kapcsolatban…
 • ha javaslatod, vagy észrevételed van a honlappal kapcsolatosan…
 • ha van olyan téma ami érdekel téged, és szivesen olvasnál róla itt a TündérTanodában…

___________________________________________________________

A honlap tulajdonosának adatai:

Viskiné Orosz Edina  egyéni vállalkozó  /fejlesztő pedagógus/

Adószáma: 65925571125

Nyilvántartási száma: 29672281

adatkezelés nyilvántartási száma:   NAIH-96332/2016.

A honlap tárhelyszolgáltatója:  3 IN 1 HOSTING  (MegaCp)

Telephely: Miskolc, 3525, Jókai út 10-16.

Fő  tevékenységi kör:  855901 M.n.s egyéb oktatás,  851001 Iskolai előkészítő oktatás

Elérhetőségek:  tunderkezek@gmail.com,  06-70-256-9595


6 Hozzászólás

 1. Gárdus Renáta Says:

  Sziasztok.
  Nekem olyan problémám lenne hogy fiam 8 éves 2.osztályos .Iszonyatosan nehezen megy az írás Pszihológus felmérése alapján dixgráfiára hajlamos. Jelenleg az iskolával párhuzamosan müködő nevelési tanácsadóba jár heti 1-szer fejlesztésre. Javulást nem vett észre se tanító nénink sem én . Tudnátok segíteni abba hogy Miskolcon hol találok fejlesztő házat ahol ezzel foglakoznak? Választ elörre is köszönöm .
  Üdv:G.Renáta

 2. TündérTanárnéni Says:

  Kedves Renáta!

  Személyesen tudok segíteni, kérlek írj a tunderkezek@gmail.com címre, és megbeszéljük a további részleteket a fejlesztésekkel kapcsolatban…

  Üdv: V.Orosz Edina

 3. Mónika Says:

  Kedves Tünde!
  Olvasva oldaladat, mintha csak a kislányomról és rólam írtad volna. Boglárka 6 éves, nagycsoportos óvodás. Nagyon okos, de vannak “érdekes” dolgai, amikben elté az átlagtól. Kb 2,5 évbe tellett, mire beszokott az óvodába, addig napi szinten végigsírta napjait. Érdeklőik a betűk és a számok világa után, de gyakran ír tükörírással, amitől én teljesen kétségbe vagyok esve. Szociálpedagógus vagyok, minimális szinten tanultam magam is fejlesztőpedagógiát, tehát azonnal tudtam, mire utalhatnak ezek a tükörbetűk és számok. Szeretném én magam segíteni, fejleszteni, és még most, mielőtt kudarcsorozattal azonosítaná be az iskolát. Létezhet, hogy még időben elcsípjük ezt a problémát és nem alakul ki nála a tényleges diszlexia?

 4. TündérTanárnéni Says:

  Kedves Mónika!

  Jó szívvel tudom ajánlani az online képességfejlesztő kurzust, ahol a leckék és a feladatok javarésze diszlexia megelőző jellegel (is) bír…Pár nap múlva indul éppen egy csoport, november 3-ig még lehet csatlakozni hozzánk:

  Képességfejlesztő online kurzus

  Az esetleges diszlexiás vakfoltok és a mögötte meghúzúdó lelki okok feloldásában sokat tud segíteni a Moksa Elixír rendszeres fogyasztása :

  Moksa Elixír

  Otthoni gyakorlásra a fejlesztő feladatokon túl az edukinesztetikai gyakorlatok rendszeres végzését javaslom, ami segít egyensúlyba hozni a bal és jobb agyfélteke működését. Különösen a keresztbelendítéseket érdemes elsajátítani:

  Okosító torna

  Üdvözlettel: TündérTanárnéni

 5. Szűcs-Szabó Anna Says:

  Kedves TündérTanárnéni!

  Egyik ismerősöm ajánlotta nekem egyik cikkedet a bébikomppal kapcsolatban és mivel egyetértettem és tetszett az írás, nézelődtem. Köszönjük szépen az írásokat, tippeket, tanácsokat, nagyon hasznos. Az pedig, hogy megemlíted az asztrológiát külön öröm számomra. Én is járatos vagyok a témában, és hihetetlen, hogy mennyit jelent, ha tudjuk, hogyan kezeljük gyermekünket. Kár, hogy még sokan nem hisznek benne, (mondjuk ez szerintem az újságok által heti horoszkópként lehozott valami miatt lehet, hiszen azok valljuk be nem túl pontosak, hisz csak a Nap jegyet veszik figyelembe). Üdvözlettel: egy 4 hónapos Ikrek (Szűz Asc) baba anyukája 🙂

 6. TündérTanárnéni Says:

  Köszönöm a kedves, biztató hozzászólásodat Anna! 🙂
  Az asztrológia nem a fejlesztő pedagógia része, csak nekem hobbim már kamaszlány korom óta. És mivel ilyen szépen leírtad a 4 hónapos babád néhány főbb asztrológiai paramétereit, megsúgom, hogy mivel a Skorpió Napjegyemhez Nyilas aszcendens tartozik, így a Descendensem éppen az Ikrek jegyben, az Mc-m pedig a Szűz jegyben áll. Tehát tengelykapcsolatban vagyok a Te 4 hónapos babáddal. Szeretem az ilyen véletleneket, és vallom én is, hogy a “véletlen az amikor Isten álruhában van jelen” . A születési energiák pedig milyen bölcsen bevonzzák azt amire, és akire szükség van.
  Érezzétek jól magatokat itt nálam Kedves Anna! 🙂

Szólj hozzá!

A te hozzászólásod:

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Figyelem!:Türelmedet kérjük! A hozzászólások elsőként moderációs sorba kerülnek,így időbe telik amíg megjelennek az oldalunkon./Köszönjük a hozzászólásodat!/ .