KÉPESSÉGFEJLESZTŐ KISOKOS

 Azonnal alkalmazható titkok és tanácsok gyermeked otthoni képességfejlesztéséhez és tehetségének kibontakoztatásához TündérTanárnénitől!

képességfejlesztés
  • Megtennél mindent gyermeked fejlődése érdekében, de nem igazán tudod, hogyan is kezdj hozzá?

  • Szeretnéd, ha iskolaéretten kezdené az első osztályt, de fogalmad sincs róla, hogy mégis mi kell mindehhez?

  • Szívesen gyakorolnál vele otthon, de leginkább csak a sötétben tapogatózol, mert nem tudod, hogy milyen játékos feladatokat adj neki és  jó lenne, ha végre már valaki segítene Neked ebben?

  • Már javában iskolás a gyermeked és tanácstalan vagy, hogy miként tudnál segíteni neki a tanulási, magatartási gondjait illetően? 

…nos, ha így van, és szeretnél hasznos ismereteket, ötleteket kapni gyermeked otthoni, játékos fejlesztéséhez, akkor iratkozz fel hírlevélre, blogértesítőre!

Feliratkozás után máris a tiéd lehet a ” Képességfejlesztő Kisokos ….születéstől az iskolaérettségig, és azon is túl….” című ajándék ebook! 

 

Figyelem!: Néhány levelezőrendszer nem szeretné, hogy gyermeked időben iskolaérett legyen. Amennyiben freemail, citromail, vagy vipmail postafiókod van, előfordulhat, hogy a feliratkozást megerősítő mail, vagy maga a hírlevél is a Spam mappádba érkezik. Kérlek ellenőrizd, és engedélyezd a hírlevelek fogadását a TündérTanoda címéről!

 

NAIH-96332/2016.